Suggestion

Your ideas & suggestions for the server.
Post Reply
Kathoga
Posts: 15
Joined: Sun Jul 02, 2017 9:23 am

Suggestion

Post by Kathoga »

Здравейте,
Реших все пак да пиша защото мисля, че всички във сървъра го заслужават. От повече от месец сме в извънредно положение и както знаем сайтове,игри и фирми правят реверанс към своите потребители като им предоставят безплатен достъп до платената част, бонуси, награди и тн.
Видях, че скоро ще стартира стандартния евент за периода си, което ме радва но мисля, че все пак можеше да се направи някакъв реверанс към малкото ни общество, който да направи играта ни по приятна и да се почувстваме по-специални, както потребителите на всички останали игри и сайтове. Положението на всички не е розово и малко са нещата в момента които могат да отклонят вниманието ни поне малко от случващото се но все пак виждам, че компаниите се старят да направят ежедневието на своите потребители малко по-леко и забавно. Нека не забравяме че Л2 е игра и целта и е само една - да разнообразява, да забавлява и да доставя удоволствие. Няма нищо по-важно за 1 игра от това да е забавна. Нито колко точен е експириенса, нито колко коректен е дропа нито колко е правдоподобен 1 куест, до момента, в който това се отразява позитивно на обществото в играта. Няма сървър дори и офито които да не променя и настройва сървъра си спрямо нуждите на потребителите си - Л2 е обществото а не графика и проценти. Не коментирам корекциите по сървъра - които са нужни за да бъде играта по правдоподобна и чесна - те са задължителни за да бъде играта приятна и забавна а не "бъгава". Ето и моите предложения които могат да накарат обществото на сървъра да "си остане в къщи" и то с усмивка на лицата:

- S Grade weapon pack Подарък S Grade оръжие + 100к шота
- Подарък Save EWS/ЕAS
- Подарък Бос бижу по избор (изключваме разбира се антарас и валакас)
- Удвояване на дропа/експирианса/СП/Спойл до падане на инзвънредното положение
- S Grade armor pack - Подарък S Grade set по избор + бижута (тат.)
- Ежедневен пак - S/А grade шоти + адена + live stone (Top/High) + AA
- Подарък Аксесоар за глава - нещо което не може да си купим като - валакас тиара с стат бонуси и тн.
(нещо което да е специално само за тази ситуация)
- Подарък S грейд потник
- Премахване на Агрото в МОС при носене на оръжие(до падане на извънредното)
- Добавяне на Елит моби с дроп и експирианс х 10 -като в един от евентите (до падане на извънредното)
- А Grade weapon pack - Top A grade оръжие по избор, 100к шота
- А Grade armor pack - Top A grade сет + бижута
- Промяна на цвета на титлата
- Подарък BEAS/BEWS всяка събота след рестарта (до падане на извънредното)
- удвояване на всички награди от куести (до падане на извънредното)

Разбира се може да добавя още десетки но мисля, че примерите ми са достатъчно.
Завършвам със следното: Дори да решите да въведете всички горепосочени това няма да се отрази трайно на сървъра или да промени баланса до момента. Просто ще превърне за момента сървъра в по-уютно, приятно и забавно място. Моля ви да се замислите сериозно над думите ми - наясно съм, че за много от гореизброените неща ще ви трябва прекалено много време но съм сигурен, че има и такива, които са осъществими. Нуждаем се от това.

Post Reply