Shield Def. not work! and other things do not work

Write down anything you consider as a bug and post it here.
Locked
niki
Posts: 4
Joined: Sat Sep 16, 2017 1:02 am

Shield Def. not work! and other things do not work

Post by niki »

Shield Def не работи изписва "Your shield defense has succeeded." а всъщност нищо не прави, разлика в поетия дамидж няма. Това прави Танковите не работещи. Всички знаем каква е ролята на танка в един L2 сървър . А щом танка е не работещ в сървъра то какво можем да кажем за самия.. ?

Human Adventurer скила от 77 lv Bluff не работи както трябва дори и на сполер 52lv хваща горе долу едно от десет ! Като се има на предвид че Bluff не е шанс скил!

Titan много хубава работа върши, много читаво си работи дори и прави stun на boss-ве 87lv. :shock: къде се виждало такова нещо ? Не говоря за някакъв супер нагласен титан с босс бижута и т.н най обикновен с талум и Heaven's Divider и Б грейд бижута купени от B shop
Сигурно и Necromancer прави Silence на Baium без това държи по 5 мин трябва да го пробвам :)

niki
Posts: 4
Joined: Sat Sep 16, 2017 1:02 am

Re: Shield Def. not work! and other things do not work

Post by niki »

ето още малко за Adventurer скилл Lethal Bow и разлика в Kris Focus B- грейд и Angel Slayer Crt. Damage S- грейд
Lethal Bow с Kris Focus B- грейд ==> прави Critical Hit - 454 damage
Lethal Bow с Angel Slayer Crt. Damage S- грейд ==> прави Critical Hit -464 damage

Image

Image
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: За какво да си правиш S греид оръжие като то прави еднакъв дамидж с B греида от махазинчето че и 13lv cry да слагаш

User avatar
genata
Posts: 419
Joined: Mon Feb 20, 2017 7:07 pm

Re: Shield Def. not work! and other things do not work

Post by genata »

Казах че няма да отговарям на хора използващи модифицирани клиенти и помощни програми! Нито да проверявам репорти, от рода на как изведнъж острова стана мирна зона, или защо немога да науча даден скил, или пиката бие само един моб от групата... Нямам време за подобни глупости! Отговорността си е изцяло ваша и нетърсете помощ от нас!
Въпреки това ще поясня някои неща които няма къде да ги прочете. Калкулатора който е част от ядрото на сървъра не съм ги писал аз, разработка е на колегите от Frozen, които са част от L2J. Занимават се с този проект много преди вие да знаете че съществува такава игра. Та Java платформите не са много, най често използваните са 3 L2J, Frozen и aCis. За разлика от другите две, Frozen работят и до ден днешен само по Interlude версията, докато другите при излизане на нова версия започват работа по нея и зарязват старата. Като видите че някой сървър е на Java то той е един от трите, ако е Interlude 80% е разработка на Frozen. Така че ако наистина смятате че скиловете неработят коректно, което не е така, може да ги намерите в интернет и да им пишете.
Разбира се има много настройки изнесени в странични файлове, които точно в тази част не съм променял, поради обясними причини.
Ето някои от тях за конкретните скилове:

AltShieldBlocks
powerAttack / (shieldDef + powerDef)

AltPerfectShieldBlockRate = 5

BlowAttackFront = 50
BlowAttackSide = 60
BlowAttackBehind = 70

Разбира се калкулатора пресмята поредица от низове с променливи и изважда такива за да определи точния демидж като взима предвид над 20 параметъра!

Locked