Events!

Post Reply
User avatar
genata
Posts: 486
Joined: Mon Feb 20, 2017 7:07 pm

Events!

Post by genata »

Отварям тази тема за Ваши предложения за евенти от всякакъв вид. Хубаво е да има подробна информация за наградите, шанс за дроп и други подобни.
Ще се постараем ако има време и най-вече ни стигат познанията по програмиране, да ги внедрим в нашите сървъри.
Kathoga
Posts: 18
Joined: Sun Jul 02, 2017 9:23 am

Re: Events!

Post by Kathoga »

1. Happy Birthday Save enchant - Тук няма награда за рождения ден, а на всеки ще му е приятно да получи нещо специално на деня си.
1 Save EWS на оръжие по негов избор базирано на ника и ИП-ти (за да не стават шашми) ще е прекрасен подарък.

2. S Грейд Евент - същото както с медалите но за награда вместо коре закен или орфен С грейд армор. Примерно 20к за гловс, бутс или каска и 40к мейн броня (ИК 35 или 30 на парче) По възможност шанса за дроп да се увеличи за да има смисъл( 50-100% шанс примерно).

3 Most Dedicated - Накрая на месеца този гласувал най-много за сървъра да получи награда - BEAS примерно.

4 Arena Raid Day - 1 път на месец да се споунва на арената 1 епик бос - Теза, антарас, баюм
, валакас (Ще е супер ако този бос е базиран на онлайна на сървъра - статистиките му да са занижени за да има реален шанс да бъде победен защото дори за момента всички да сме он за някои от горе посочените няма да има смисък- пример: Меджик скиловете на горе посочените да са блокирани( те свалят на 1 хит почти всичко но така ще има вариант за победа след няколко часа ..или повече часа :D).

5 Farmer award - Подобно на S гейд евента: Да се имплементира нещо като медал дроп или друг куест айтъм но само и единствено в моби над 75 левел и над х1 ХП (за да се избегне експлойт на 1/2 ХП мобс) - Ласт хит Куест айтем дроп - гола е 1 милион куест айтеми - награда аугумент по избор.
Kathoga
Posts: 18
Joined: Sun Jul 02, 2017 9:23 am

Re: Events!

Post by Kathoga »

The ultimate raider - в момента се генерират точки от обиването на райдове. Знам че всяка седмица се зануляват. Не знам каква е целта но знам че си е част от играта. Да кажем че резултатите се пазят някъде в системата и се натрупват. Ако е така то може да има евент базиран на този резултат. Пример - 100к точки = 1 save skill enchant който е под 15.
Kathoga
Posts: 18
Joined: Sun Jul 02, 2017 9:23 am

Re: Events!

Post by Kathoga »

Сетих се и за 1 забавен - search & rescue - да кажем 1 път в седмица когато има най голям онлайн: слагате 1 нпц по картата и почвате анонси - джокери къде е. Пример Инадрил територия, след 5 минути алигатор айлънд и така през определен период детайлизирате с анонса локацията докато някой не го открие и цъкне на него. За награда 1 аксесоар ( направо да си е нпц-то за аксесоари просто да дава да си го купиш безплатно) Сиир ще е но си е и време.
Kathoga
Posts: 18
Joined: Sun Jul 02, 2017 9:23 am

Re: Events!

Post by Kathoga »

Не мога и да не предложа спойл евент.
1 Hour Spoil Festival. 1 Нпц което да дава куеста с цд на 24 часа- за 1 час имаш избор да се превърнеш в една от 3 гадинки (трансформация) всяка има различен спойл + суип. Само 2 скилла. Разликата е че единия спойл е само за хай матс-дмп воп скокс другия е за С армор партс а третия е за уепън С партс. Обаче това е голяма играчка.
Kathoga
Posts: 18
Joined: Sun Jul 02, 2017 9:23 am

Re: Events!

Post by Kathoga »

И последно от мен: тип зариче/акаманах шанс но на Нпц - награда С уепън по избор- пак като шопа за аксесоари споун след кил на моб с шанс колкото зариче/акаманах. Виждах го повече като фишинг евент тип златната рибка обаче не вярвам да е актуален за закен.
Нямам предложение само за голд евент. Надявам се че поне 1 предложение ще ви допадне
Post Reply